Mie Sofie

Mie kom til verden 7. april 2010 kl. 10:07 på fødeavdelingen - Akershus Universitetssykehus Lørenskog. Hun veide 3.990 g og var hele 53 cm lang. På bildet er jeg bare 3 dager gammel og trygt på mammas arm, blir jeg beskuet av oldemor Inger. Hun var kjempestolt over å få se sitt oldebarn nummer 3 så tidlig etter fødselen.

   

Jeg - Mie Sofie - ble døpt i Høybråten kirke på Stovner i Oslo 27. juni 2010. På bildet her er det mormor Annette som holder meg og morfar Frode som stolt bivåner. Dåpsfesten ble holdt i Menighetshuset, like ved kirken. Her ble det masse god mat og kaker til kaffen. Jeg fikk dessverre bare det vanlige fra mamma.

   

Julaften 2010 feiret vi hjemme hos oss, og hjemme hos oss var på Årnes, hvor mamma og pappa hadde kjøpt hus. Vi hadde besøk av Foma og Faffa og Oldebeppa. Noen har fortalt meg at dette var en skrekkelig kald dag. Det ble nesten 30 minusgrader om kvelden. På bildet ser dere pappa og Faffa, og jeg er nokså sliten etter alle julegavene og julematen (ja ikke til meg da).

   

På dette bildet har jeg blitt over to år, og vi er på besøk hos Foma og Faffa. Det er sommer og deilig varmt vær. Foma og Faffa skjemmer meg bort, men det gjør de visst med alle barnebarna. Her er det god middag med is til dessert og sikkert kaker til kaffen. Foreløpig er jeg enebarn, men mamma er allerede gravid med min nye lillesøster - Maja.

   

Hei dere. Jeg har blitt 5 år, og mamma har bakt en fantastisk kake til meg på bursdagen. Jeg tror ikke det er veldig mange som har en sånn mamma. Ja, pappa også selvfølgelig. Foma og Faffa kom på besøk og fikk smake litt av kaken. Nå har jeg også en lillesøster, og vi har det veldig morsomt sammen. Hun er kjempesøt og veldig flink til å leke. Vi er venner så lenge som hun holder seg unna mine leker.

                   E-post: swegger@online.no