Sander

Sander kom til verden 11. juni 2009 kl. 03:46 på fødeavdelingen - St. Olavs hospital i Trondheim. Han veide 3.800 g og var 50 cm lang. Siden da har han blitt stor gutt. Sander er nå vår viktigste solstråle (når han ikke har vondt i magen). Det er bestefar som tar bilder, og det har blitt mange til nå. Her vises et bilde av en ung kar på 2 uker. Han er selvfølgelig like mye go'ing som storebror var i sin tid.

   

Jeg - Sander - ble døpt i Nidarosdomen i Trondheim 4. oktober 2009. Til venstre ser du min stolte bestemor (Foma) som bar meg til dåpen og viser meg frem etter dåpen. Nidarosdomen er jo en ganske fantastisk kirke, og denne dagen var det flere som skulle døpes. Etter dåpen var det fest i grendehuset til Kolstad borettslag. Sikkert masse god mat, men jeg fikk ikke noe.

   

På min første 17. mai kom farmor og farfar til oss i Trondheim, slik at vi kunne feire sammen. Her sitter jeg i vognen min og ser ganske så fornøyd ut. Vi venter ennå på at barnetoget skal komme i gang fra Kolstad skole. Der skal storebror Jonas gå og vifte med det norske flagget. Han er heldig han!

   

Vi hopper litt. I påsken 2014, tok pappa oss gutta med til Foma og Faffa på Kolbotn. Da fikk vi møte hele resten av familien - Stine og Lars Erik - Mie og Maja. Det var veldig hyggelig å møte dem alle. Foma og Faffa tok Jonas og meg med til Teknisk museum. Der var det fryktelig mye rart og morsomt. På bildet til venstre tror jeg du kan se at jeg er fornøyd.

   

Sommeren 2015 reiste storebror Jonas og jeg alene med fly fra Trondheim til Oslo for å besøke Foma og Faffa. Det var ikke så farlig å fly! Det gikk veldig bra. På Gardermoen ble vi selvfølgelig hentet av Foma og Faffa. En hel uke var vi hos dem, og ble nok litt bortskjemt - noe som er helt OK. Vi besøkte Vikingskipene, Tusenfryd og oldemor - og vi feiret St. Hans på Folkemuseet på Bygdøy.

                   E-post: swegger@online.no